De start - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Arjen Mosselaar - WaarBenJij.nu De start - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Arjen Mosselaar - WaarBenJij.nu

De start

Blijf op de hoogte en volg Arjen

09 Juli 2005 | Thailand, Bangkok

Hoi allemaal,

Na de gedegen voorbereiding was het donderdag 7 juli dan echt zo ver: het vertrek van Schiphol en op reis. Na een uitgebreide uitzwaai ceremonie (door mijn ouders, m'n broers, en twee vrienden -Joep & Brian- ging ik door de berucht poortjes op weg naar het onbekende. Dat is overgens niet helemaal waar, want ik vlieg naar Bangkok en daar ben ik vorig jaar nog geweest.

Na een reis van 19 uur (van thuis tot guesthouse "Wild Orchid Villa", op loopafstand van Khao San Road, bekend bij backpackers) heb ik een lekker biertje gedronken op de prima verlopen reis. Het is altijd leuk om een biertje te drinken als de mensen ter plaatse net uit hun bed komen (lees: vrijdag ochtend 10.00 uur).

Vandaag, zaterdag 9 juli, heb ik mij bezig gehouden met o.a. het plannen en boeken van mijn volgende bestemming. Morgenochtend om 07.30 vertrek ik met de bus naar de Cambodja (via de plaats Aranya Prathet = grensovergang, ongeveer 275km ten westen van Bangkok). De eindbestemming van morgen is "Angkor Wat", 1 van de grote toeristische trekpleisters van Cambodja.

Hoe dit afloopt lezen jullie de volgende keer...

Arjen
Tot later

• 09 Juli 2005 - 13:13

Jan En Tecla:

Arjen,
    wij zijn net terug van een weekje Drenthe en wisten dus niet van je vertrek.
    Veel plezier.
    We volgen jouw website met belangstelling en groeten je

• 09 Juli 2005 - 14:47

Edith:

Hey Arjan,

Bleef je avonturen en alles wat op je pad komt. Zet 'm op daar!!

Groet,
    Edith

• 09 Juli 2005 - 15:16

Taik:

He Mossel,

Je weet het he, op de paden blijven in Angkor Wat!

Groeten,
    Taik

• 09 Juli 2005 - 15:53

Peter En Door:

Arjen,

Leuk om zo kontakt te hebben. Wij komen net van de golfbaan Clubkampioenschappen 4some, waarbij ik met Door speelde en bij de laatste 16 zaten. Met matchplay hebben wij helaas pas op de laatste hole met 1 down van 2 single handicappers verloren.!
    Een risicovol shot over de vijver haalde het net niet.
    Arjen hou het koel en cool en geniet ervan. Ik ben wel wat jaloers maar wellicht over 2 jaar ! You know.

Peter van Kessel

• 09 Juli 2005 - 23:12

Dymphna En Joep:

Doebe, lekker om te horen dat de start oke is geweest. Goede slaapplaats heb je gekozen voor de eerste nacht. Deed het guesthouse de naam eer aan? Have fun.

• 10 Juli 2005 - 11:13

Liane:

he ar, echt super dat je daar nu zit! Ben net terug gekomen en zit lekker in Heiloo! Heel veel plezier en tot mails!
    kus xxxx

• 10 Juli 2005 - 18:30

Jannie:

Hallo Arjen
    Angor Wat,lijkt me geweldig. Veel plezier en groetjes

• 11 Juli 2005 - 07:20

Yardena:

Hey Arjen, leuk van je te horen! Ben benieuwd hoe je de trip naar Cambodja hebt ervaren. Zeker erg door elkaar geschud ;-).
    Leuk om zo je reisverhalen te lezen.
    Veel plezier en geniet van Angkor, want het is erg mooi!
    Groetjes Yardena

• 11 Juli 2005 - 08:07

Tom Jacques:

Hallo makker,

Ik wens je een hele goede reis, ben jaloers op je en vindt het heel erg knap dat je alleen zo een deel van de wereld gaat ontdekken. Geniet ervan en zoals moeders altijd zegt: doe voorzichtig, vooral met de vrouwen want voordat je het weet willen ze met ze trouwen! Tom

• 11 Juli 2005 - 10:21

Jessica:

Hallo Ar,

Geweldig deze site! Ik sluit me aan bij de vele geluk- en plezierwensen van je vrienden: Blijf op de paden in Angkor Wat, pas op voor de vele gewillige vrouwen, maar bovenal, geniet de komende maanden er met volle teugen van!

Dikke kus,
    Jessica

• 12 Juli 2005 - 07:31

Miranda Zonneveld:

Yo Arie!!
    Leuk man en zo spannend!! Ankor Wat lijkt me mooi!!!
    Ik kijk uit naar al je belevenissen.
    x
    Miranda

• 12 Juli 2005 - 15:49

Bouke:

Arjen, leuk je eerste verslag te lezen! Je keurige verhaal roept natuurlijk wel de vraag op of het bij de gekuiste versies blijft of dat je ook nog op gaat schrijven wat er zich werkelijk allemaal afspeelt op Koa San Road en de volgende plaasten van verderf waar je je in laat storten....

• 12 Juli 2005 - 18:01

Diederick:

Hey Arjen, have fun daar! Zal deze site in de smiezen in houden en zal af en toe een stukje VN plaatsen haha! Take care!

• 13 Juli 2005 - 08:29

Huib:

Ga door zo !!
    Is het bier s'ochtend in Bangkok ook goedkoper ??

• 13 Juli 2005 - 12:54

Rob:

Heb je al tijd genomen om je swing een beetje bij te houden? Wij gaan als kometen naar beneden met de Handicap! Enjoy, brake a legg and don't forget to come back!